• Ново
У-Марк U-Фаза Жица Маркер Браун (Пакување од 4) 10715PPM
zoom_in

У-Марк U-Фаза Жица Маркер Браун (Пакување од 4) 10715PPM

DEN 504.00

Износ
check Во форма достапна за нарачката

10 пати повеќе километражата од винил лента, во 20% пониска цена.Побрзо, полесно да се применуваат и да се справи.Знаци до #6 AWG Жица (7mm) брзо и ефикасно со високо видливи, брзо сушење на бојата.Отпорен на триење, влага, нечистотија, масло и УВ светлина.Се придржува до чиста обвивка трајно.Совршен за етапно усвојување на електрични панели, боја кодирање, идентификување и жици кола, по повод одбележувањето компјутер и телефонски кабли, автомобилската жици, итн.Направен Во САД.Заштеда на време и пари со U-Фаза од У-Марк.Ја У-Фаза има 10 пати повеќе километражата од винил лента, во 20% пониска цена.Знаци до #6 AWG Жица (7mm) брзо и ефикасно со високо видливи, брзо сушење на бојата.Отпорен на триење, влага, нечистотија, масло и УВ светлина, и се придржува до чиста обвивка трајно.Совршен за етапно усвојување на електрични панели, боја кодирање, идентификување и жици кола, по повод одбележувањето компјутер и телефонски кабли, автомобилската жици, итн.Се приклучат на U-Фаза револуција денес! *Големи U-Фаза на располагање, но се продава одделно. *Замена совети на располагање, но се продава одделно.Заштеда на време и пари со U-Фаза од У-Марк.Ја У-Фаза има 10 пати повеќе километражата од винил лента, во 20% пониска цена.Знаци до #6 AWG Жица (7mm) брзо и ефикасно со високо видливи, брзо сушење на бојата.Отпорен на триење, влага, нечистотија, масло и УВ светлина, и се придржува до чиста обвивка трајно.Совршен за етапно усвојување на електрични панели, боја кодирање, идентификување и жици кола, по повод одбележувањето компјутер и телефонски кабли, автомобилската жици, итн.Се приклучат на U-Фаза револуција денес! *Големи U-Фаза на располагање, но се продава одделно. *Замена совети на располагање, но се продава одделно.Заштеда на време и пари со U-Фаза од У-Марк.Ја У-Фаза има 10 пати повеќе километражата од винил лента, во 20% пониска цена.Знаци до #6 AWG Жица (7mm) брзо и ефикасно со високо видливи, брзо сушење на бојата.Отпорен на триење, влага, нечистотија, масло и УВ светлина, и се придржува до чиста обвивка трајно.Совршен за етапно усвојување на електрични панели, боја кодирање, идентификување и жици кола, по повод одбележувањето компјутер и телефонски кабли, автомобилската жици, итн.Се приклучат на U-Фаза револуција денес! *Големи U-Фаза на располагање, но се продава одделно. *Замена совети на располагање, но се продава одделно.Заштеда на време и пари со U-Фаза од У-Марк.Ја У-Фаза има 10 пати повеќе километражата од винил лента, во 20% пониска цена.Знаци до #6 AWG Жица (7mm) брзо и ефикасно со високо видливи, брзо сушење на бојата.Отпорен на триење, влага, нечистотија, масло и УВ светлина, и се придржува до чиста обвивка трајно.Совршен за етапно усвојување на електрични панели, боја кодирање, идентификување и жици кола, по повод одбележувањето компјутер и телефонски кабли, автомобилската жици, итн.Се приклучат на U-Фаза револуција денес! *Големи U-Фаза на располагање, но се продава одделно. *Замена совети на располагање, но се продава одделно.

Избор на купувачот..