• Ново
ZdalaMit NS-RC4NA-14 Заменет Далечински одговара за Insignia ТВ NS-46D400NA14 NS-50D400NA14 NS-39L400NA14 NS-39D40SNA14 NS-32D201NA14 NS-46D40SNA14 NS-50DSNA14 NS-42D40SNA14 NS-65D550NA15 NS-65D4400A14
zoom_in

ZdalaMit NS-RC4NA-14 Заменет Далечински одговара за Insignia ТВ NS-46D400NA14 NS-50D400NA14 NS-39L400NA14 NS-39D40SNA14 NS-32D201NA14

DEN 205.20

Износ
check Во форма достапна за нарачката

Замена NS-RC4 NA-14 Далечински Управувач се вклопат За Повеќето 2013/14 Insignia LCD LED ТВ NS-28 ED200 NA14 NS-50 D400 NA14 NS-19 ED200 NA14 55 E4400 A14 NS-58 E4400 A14 NS-24 E400 NA14 NS-60 E4400 A14 NS-65 E4400 A14 NS-50 L440 NA14 NS-46 D400 NA14 NS-65 D4400 A14 NS-22 E400 NA14 NS-46 L400 NA14 NS-46 E440 NA14 NS-32 E2000 A14 NS-39 D400 NA14 NS-32 DD2000 A14 NS-39 L400 NA14 NS-55 E4400 A14 NS-19 E200 NA14 NS-50 E440 NA14 NS-24 E200 NA14 NS-32 E400 NA14 NS-32 D200 NA14. NS-55 D440 NA14 NS-39 D310 NA15 NS-48 D510 NA15 NS-19 E310 NA15 NS-24 D510 NA15 NS-28 D310 NA15 NS-32 D310 NA15 NS-32 D510 NA15 NS-50 D550 NA15 NS-42 D510 NA15 NS-40 D510 NA15 NS-32 D311 NA15 NS-55 D550 NA15 NS-29 D310 NA15 NS-32 D512 NA15 NS-32 D312 NA15 NS-65 D550 NA15 NS-32 D200 NA14 NS-46 D400 NA14 NS-28 E200 NA14 NS-32 E830 N14 NS-42 E860 N14 NS-50 E860 N14 NS-39 E850 N14 NS-50 L440 NA14 NS-39 L700 A12 NS-40 D40 SNA14 NS-24 E40 SNA14 NS-37 D20 SNA14 NS-32 D20 SNA14 NS-39 D40 SNA14 NS-32 D201 NA14 NS-46 D40 SNA14 NS-50 DSNA14 NS-42 D40 SNA14 NS-19 E310 A13. Не програмирање или paring е потребно.Само се инсталира ново алкални батерии и таа е подготвена за употреба.Напојување : 2 X 1.5 V AAA Алкална Батерија.Батерии и Упатство не се вклучени.НИ складиште на превозот, брза испорака!!.Нови NS-RC4 NA-14 Замена за Далечинска Контрола Применливи за Повеќето 2013/14 Insignia LCD LED TV Нема програмирање или paring е потребно.Само внеси нови батерии и таа е подготвена за употреба.Компатибилен со под Insignia ТВ модели : NS-28 ED200 NA14 NS-50 D400 NA14 NS-19 ED200 NA14 55 E4400 A14 NS-58 E4400 A14 NS-24 E400 NA14 NS-60 E4400 A14 NS-65 E4400 A14 NS-50 L440 NA14 NS-46 D400 NA14 NS-65 D4400 A14 NS-22 E400 NA14 NS-46 L400 NA14 NS-46 E440 NA14 NS-32 E2000 A14 NS-39 D400 NA14 NS-32 DD2000 A14 NS-39 L400 NA14 NS-55 E4400 A14 NS-19 E200 NA14 NS-50 E440 NA14 NS-24 E200 NA14 NS-32 E400 NA14 NS-32 D200 NA14 NS-55 D440 NA14 NS-39 D310 NA15 NS-48 D510 NA15 NS-19 E310 NA15 NS-24 D510 NA15 NS-28 D310 NA15 NS-32 D310 NA15 NS-32 D510 NA15 NS-50 D550 NA15 NS-42 D510 NA15 NS-40 D510 NA15 NS-32 D311 NA15 NS-55 D550 NA15 NS-29 D310 NA15 NS-32 D512 NA15 NS-32 D312 NA15 NS-65 D550 NA15 NS-32 D200 NA14 NS-46 D400 NA14 NS-28 E200 NA14 NS-32 E830 N14 NS-42 E860 N14 NS-50 E860 N14 NS-39 E850 N14 NS-50 L440 NA14 NS-39 L700 A12 NS-40 D40 SNA14 NS-24 E40 SNA14 NS-37 D20 SNA14 NS-32 D20 SNA14 NS-39 D40 SNA14 NS-32 D201 NA14 NS-46 D40 SNA14 NS-50 DSNA14 NS-42 D40 SNA14 NS-19 E310 A13 Напојување : 2 X 1.5 V AAA Алкална Батерија Пакет Содржина : 1 X Далечински Управувач(Батерии и Упатство Не се Вклучени).

Избор на купувачот..