• Ново
Vbestlife Глупак Стил Слушалка К приклучок за Слушалки за Различни К-Раководител Воки Токи, за Kenwood ТИ-D7 Н-D7A ТИ-D7AG / за Baofeng UV5R UV5RA UV5RB / за Hytera TC286 386 2685(Црна)
zoom_in

Vbestlife Глупак Стил Слушалка К приклучок за Слушалки за Различни К-Раководител Воки Токи, за Kenwood ТИ-D7 Н-D7A ТИ-D7AG / за Baofeng

DEN 1209.60

Износ
check Во форма достапна за нарачката

Овој производ е погоден за разни К-раководител воки токи.Усвојување ергономски дизајн : Тоа носи безболно и удобно.Тестенини стил на дизајн : Тоа е многу модерен и убави.Едноставна копчето дизајн : Лесен за ракување, погодна за употреба.Намалување на шумот : Гласен и јасен глас, одлично корисничко искуство.Спецификација : Име : Тестенини Слушалки К Боја : Црна Тежина : околу. 17 g Големина : прибл. 4x2.6x0.8 см / 1.6x1x0.3 инчен Одговара за : За KENWOOD : TH-D7, ТИ-D7 A, ТИ-D7 AG, ТИ-D7 E, ТИ-F6, ТИ-F6 A, ТИ-F7, ТИ-F7 E, ТИ-G71, ТИ-G71 A, ТИ-G71 E, ТИ-К2, ТИ-K2 A, ТИ-K2 E, ТИ-K2 ET, ТИ-21, ТИ-21 AT, ТИ-21 BT, ТИ-22, ТИ-22 A, ТИ-22 AT, ТИ-22 E, П-25, TH-26, ТИ-27, ТИ-28, TH31 AT, TH31 BT, TH41 AT, TH41 BT, ТИ-42, ТИ-42 A, ТИ-42 AT, ТИ-42 E, ТИ-45, ТИ-46, ТИ-47, ТИ-48, ТИ-55, ТИ-75, ТИ-77, ТИ-G71, ТИ-205, ТИ-215, ТИ-225, ТИ-235, ТИ-235 A, ТИ-235 E, ТИ-315, TH-415-апарат TK-208/308,TK-220/320,TK-240/340, TK-240 D/340 D,TK-248/348, TK-250/350/353, TK-260/360,TK-260 G/360 G, TK-270/370, TK-270 G/370 G,TK-272 G/372 G/373 G, TK-278 G/378 G/388 GPro Разговор,TK-430/431, TK-2100/3100 Pro Разговор,TK-2102/3102 Про-Моќ,TK-2107/3107 Про-Зборување,TK2207,TK3207,TK-2160/3160, За Baofeng : Речиси Сите : UV5 R, UV5 RA, UV5 RB, UV5 RC, UV5 RD, UV5 RE, UV5 REPlus, uv5 R+, UV5 RO, A52, UV8, UV8 D, UVB5, UVB6 BF-480/490/320/V6/V7/V8/658/520/530/999/888/777/666 S/777 S/888 S/388 A/F8+/А5 За Hytera : TC286 386 2685 3865 6685, ТЦ 278 378 388, ТЦ 2100 2088 Пакет Листата : Слушалки * 1 .

Name:
Noodle Headset K 
Color:
Black 
Weight:
approx. 17 g
Size:
approx. 4x2.6x0.8 cm / 1.6x1x0.3 inch 
Fit for:
 
For KENWOOD:
 
TH-D7, TH-D7A, TH-D7AG, TH-D7E, TH-F6, TH-F6A, TH-F7, TH-F7E, TH-G71, TH-G71A, TH-G71E, TH-K2,  :
TH-K2A, TH-K2E, TH-K2ET, TH-21, TH-21AT, TH-21BT, TH-22, TH-22A, TH-22AT, TH-22E, TH-25, TH-26, TH-27,  :
TH-28, TH31AT, TH31BT, TH41AT, TH41BT, TH-42, TH-42A, TH-42AT, TH-42E, TH-45, TH-46, TH-47, TH-48,  :
TH-55, TH-75, TH-77, TH-G71, TH-205, TH-215, TH-225, TH-235, TH-235A, TH-235E, TH-315, TH-415  :
TK-208/308,TK-220/320,TK-240/340, TK-240D/340D,TK-248/348, TK-250/350/353, TK-260/360,TK-260G/360G,  :
TK-270/370, TK-270G/370G,TK-272G/372G/373G, TK-278G/378G/388GPro-Talk,TK-430/431,  :
TK-2100/3100Pro-Talk,TK-2102/3102  :
Pro-Power,TK-2107/3107  :
Pro-Talk,TK2207,TK3207,TK-2160/3160,  :
For Baofeng:
 
Almost All:
UV5R, UV5RA, UV5RB, UV5RC, UV5RD, UV5RE, UV5REPlus, uv5R+, UV5RO, A52, UV8, UV8D, UVB5, 
UVB6 BF-480/490/320/V6/V7/V8/658/520/530/999/888/777/666S/777S/888S/388A/F8+/A5  :
For Hytera:
 
TC286 386 2685 3865 6685, TC 278 378 388, TC 2100 2088  :
  :
Package List:
Headset * 1  :

Избор на купувачот..